woensdag 14 mei 2014

Kokosmakronen met maar twee ingrediënten

Dit is té makkelijk! Kies wel voor goede kwaliteit kokosrasp, anders is het een stuk minder lekker vind ik zelf. Je kan hier ook heerlijk mee variëren, denk bijvoorbeeld aan wat gembersiroop door de mix of dip ze na het bakken in gesmolten chocolade óf mix er stukjes chocolade doorheen. Als je van kokos houdt en snel en simpel, zou ik deze zeker eens maken. 

Benodigdheden voor 15 grote of circa 30 kleintjes:
400 gr kokosrasp
400 ml gecondenseerde melk

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix in een grote kom de kokos met de gecondenseerde melk tot alle kokosrasp goed bedekt is.
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel het mengsel in kleine hoopjes over het bakpapier.
Bak ze in ongeveer 7 tot 10 minuten mooi goudbruin. Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten