maandag 27 oktober 2014

Sunday breakfast


Eigenlijk wilde ik een clubsandwich maken, maar dit was het resultaat; een sandwich met kipfilet, tomaat, komkommer, kaas, bacon, mayonaise en peper. En om het af te maken een paar eitjes uit de oven. Een heerlijk zondags ontbijt, brunch of lunch.


Benodigdheden (voor 2 personen): 
4 sneeën (bruin) brood
4 plakjes kipfilet
2 plakjes kaas
4 plakjes ontbijtspek
2 tomaten
komkommer
peper
mayonaise
2 eieren
(Muffin bakvorm)

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 ° C. Vet twee bakjes van de muffin bakvorm in met boter. Breek in een apart kommetje een ei, zorg dat de dooier heel blijft. Giet dit in de bakvorm en herhaal dit met het andere ei. Strooi er wat peper en zout over en zet het in de oven. Bak in ongeveer 25 min gaar. Je kan eventueel andere kruiden toevoegen en bacon en kaas, maar ik wilde het eitje simpel houden ;). Bak de plakjes ontbijtspek in een pan. Besmeer ondertussen alle vier de boterhammen met mayonaise. Beleg deze met kaas, kipfilet, tomaat, komkommer strooi hier wat peper over (ik gebruik geen zout omdat de kaas en het ontbijtspek al zout zijn) en leg daar de gebakken ontbijtspek bovenop. Dek af met de andere boterham, haal je eitjes uit de oven en klaar! Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten