maandag 8 december 2014

Borrel-brood


Zoals de naam al zegt: voor bij de borrel ;).  Niet per se natuurlijk. Je kan het ook heerlijk als bijgerecht serveren bij de soep of bij een lekkere pasta of een ander hoofdgerecht.  Of misschien als late night snack. En uiteraard simpel!


Benodigdheden:
1 ongesneden brood
4 plakjes cheddar cheese
6 plakken belegen kaas
1/2 bol mozzarella

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met een mes het brood in, net niet helemaal tot onder en vervolgens draai je het brood een kwartslag en snijd je het ook in, zodat je een raster vorm krijgt. Vul dan de inkepingen met de verschillende kaassoorten en duw het er goed in. Leg het brood op een met bakpapier bekleed bakplaat. En bak het brood af in ongeveer 30 minuten of totdat de kaas goed gesmolten is en het brood lekker knapperig. Ook erg lekker met mozzarella en pesto of brie en honing of andere verschillende soorten kaas. Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten