zondag 8 mei 2016

Nutella-croissant rolGuilty pleasure voor op de makkelijke zondag. Weet je wat trouwens ook zo leuk is? Je kan hier ook een pizza versie van maken met wat tomatensaus en
kaas of wat je lekker vind. Of wat dacht je van een lekkere kruidenolie en wat knoflook en ui erover verdeeld... honger!
Hieronder een foto serie van how to make:
Ik maakte deze voor moederdag om mijn mama te verwennen. Ik had het leuk in een doosje gedaan en was er helemaal trots op. En zeg nou eerlijk wie houdt er nou niet van Nutella :D?Nodig:
1 blik croissant deeg
3 el Nutella
handvol gehakte walnoten
melk, om in te smeren

Materiaal:
bakpapier 

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 190 °C. Leg het bakpapier op je aanrecht. Maak het blik deeg open en verdeel in 3 stukken en leg die boven elkaar en druk ze vast aan elkaar (zie foto's, van links naar rechts). Verdeel hier de Nutella over. Hak de walnoten fijn en verdeel over de Nutella. Rol het nu op en snijd door midden. "Vlecht" de twee losse stukken 2 -3 keer over elkaar en druk de uiteinden goed aan. Smeer dit in met melk en zet dan met bakpapier en al op de bakplaat en in de oven. Bak in ongeveer 15-20 minuten gaar. Simpel en lekker, enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten