zaterdag 21 juni 2014

Kokos-frambozenblokjes

Kokos-frambozenblokjes

Zoet, fris, bounty! Daar denk ik aan bij dit "snoepje". Wat me ook erg lekker lijkt, is een klein laagje witte of melkchocolade bovenop.
Benodigdheden:
500 gr poedersuiker
350 gr geraspte kokos
150 gr mascarpone
75 gr frambozen

Bereidingswijze:
Bekleed de brownievorm met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag 250 gr poedersuiker,  150 gr geraspte kokos en 100 gr mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel.  Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatig laag.
Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker,  het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes (50 stuks ongeveer). Serveer bijvoorbeeld in een vrolijk cupcake vormpje met een vlaggetje. Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten