Het is maar goed dat ik dat niet vaak maak, anders at ik 1 zo'n wrap met zalm in mijn eentje op hahaha. Deze variant is ook echt heel erg lekker. Het idee van de humus zag ik op pinterest en de rest verzon ik er zelf bij. Ik vond het ook leuk om eens een ander soort wrap te pakken. Je proeft de spinazie niet echt, maar voor het groenige kleurtje is het toch wel weer leuk.
Benodigdheden (3 personen):
3 spinazie wraps (xenos)
2 kipfilets
1 ui
1 teen knoflook
3 eieren
1 puntpaprika
Humus
Peper en zout
2tl kip kruiden (AH)
Bereidingswijze:
Snijd je kip in blokjes, snipper je ui, snijd je knoflook
fijn en snijd je paprika in reepjes. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de
kip met de kip kruiden en voeg wat peper naar smaak toe. Verhit in een andere pan
wat olijfolie en bak de ui glazig. Voeg dan de knoflook en paprika toe. Kook
ondertussen je eieren (8 minuten = hard gekookt) en verwarm de wraps volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Als dit alles klaar is kan je gaan samenstellen:
besmeer een wrap met humus en verdeel dan wat kip, paprika en ui en ei over de
wrap. Vouw hem dicht en eet smakelijk. Enjoy!
Tip: lekker met knoflooksaus! Heb je dit niet in huis? Mix
dan wat yoghurt of slasaus met een teentje knoflook of wat mierikswortel:
heerlijk, fris, zelfgemaakt sausje voor erbij!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten