woensdag 14 mei 2014

Fudgy brownies

Fudgy brownies

Hmmmmmmmm.. chocolade.. fudge... omg!!


Benodigdheden: 
150 gram bloem
250 gram boter
250 gram chocolade (tenminste 70 % cacao)
350 gram witte basterd suiker
6 eieren
1 tl vanille extract
Snufje zout
(Eventueel hazelnoten/walnoten of rozijnen of allebei)

Bereidingswijze:
Smelt de 250 gram boter en chocolade. Mix in een kom de suiker en eieren; eerst op lage snelheid, daarna wat sneller. Voeg dan de vanille extract toe. Even goed mixen. Voeg hierna het chocolade/boter mengsel toe. Mix op medium snelheid. Voeg dan de bloem en het snufje zout toe en mix goed door. Bekleed een bakblik met bakpapier en smeer de zijkanten in met boter. Voeg eventueel de rozijnen toe aan de mix of bestrooi de bodem van het bakblik met nootjes. Giet dan het chocolade mengsel in het bakblik. Bak in ongeveer 30 minuten op 180 C. Laat afkoelen voor minimaal een uur. Lekker met frambozen en slagroom! Enjoy!

Bron: cupcakeJemma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten