dinsdag 10 maart 2015
Rucola met ansjovis-rodewijn dressing, pistache noten en oude kaas
Heerlijk als tussendoortje, lunch of bij een broodje of.. bij je pasta.. ja erg lekker! Ik ben blij dat ik dit recept van de dressing heb gevonden en inspiratie had door oude kaas en pistache noten toe te voegen.
Benodigdheden:
200 gr rucola sla of baby-leaf sla
1-2 tomaten
50 ml ansjovis-rode wijn dressing (staat ook op mijn blog)
1 el azijn
1 el olijfolie
1 el honing
handvol pistache noten
1 plak oude kaas in stukjes/reepjes
peper en zout
Bereidingswijze:
Was de sla en laat uitlekken. Snijd de tomaat in partjes. Mix de dressing, azijn, olijfolie, honing en peper en zout goed door. Voeg dan de pistache noten, oude kaas en tomaat toe. Mix even goed door en voeg dan de sla toe. Mix alles goed door. Enjoy!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten